KONYA / KARATAY - Şehit Sadık Ortaokulu

PROJE SINIFLARI SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR

CEVAP ANAHTARI

Eyl

ÖĞRETMEN-VELİ GÖRÜŞMELERİMİZ E-RANDEVU SİSTEMİ İLE YAPILACAKTIR. SİSTEM KULLANIMA AÇILMIŞTIR. RANDEVU ALMADAN VELİ GÖRÜŞMESİ YAPILMAYACAKTIR.

BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLEN ÖĞRETMENLERİMİZ

12.02.2024 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMI

Eyl

SABAH VE ÖĞLE GRUBU ZAMAN ÇİZELGELERİ YAYINLANMIŞTIR.

ÖĞRENCİLERİMİZ DERS BAŞLAMADAN 15 DAKİKA ÖNCE OKULDA OLACAKLARDIR.

LÜTFEN DAHA ERKEN GÖNDERMEYİNİZ

Okulumuz Instgram Hesabı Açıldı

May

Okulumuz Okullar arası Küçükler Futsal turnuvasında tüm gruplardan başarı ile çıkarak Konya 4. olmuştur.

May

Nis

Okulumuz 6. sınıf kız öğrencilerinden oluşan Hentbol Küçükler Kız takımı Konya'da birinciliği alarak Eskişehir'e yarışmaya gitmişti.  13 Nisan tarihine kadar yapılan yarışmalarda gruptan çıkmayı başararak finallerde Konya'mızı temsil edecektir. Öğretmenlerimiz Hasan Gül, Dilek Sevgi ve Mustafa Yüzbaşıgil'i ve öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz. Bizlere yaşattıkları gurur için teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Futsal takımı Özel Elmas Kolejini 16-0 malup etmiştir. Yarma Ortaokulu ile yapılan müsabakada takımımız 13-0 yenerek yarı finale yükselmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz 6A sınıfı öğrencilerinden Ceydanur Kal 57 kiloda tekvando küçük kızlar müsabakasında Konya 1. olmuştur.

6E sınıfı öğrencilerinden Hayrunnise Pekolgunçelik 50 kiloda  tekvando küçük kızlar müsabakasında Konya 3. olmuştur.

Öğrencilerimizi, emek veren öğretmenimiz Hasan GÜL'ü ve her zaman destekçimiz velilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencilerinden Uğur Ali Göksel'e Kick boksta kazandığı şampiyonluk için okulumuz müdürümüz Harun Çuhadar tarafından ödül verildi.

Haz

Okulumuz Türkçe Öğretmenlerinden Feride Bulut ve Emine Özyer ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nazlı AKKOYUN'un hazırlamış olduğu e- dergimiz için bağlantıya tıklayabilirsiniz.